Countryafton med Jamie Meyer, Belinda Charlene & Joacim Müllo

onsdag den 17 juli 2024

20:00

Live på

Chill Out - Jameson Stage

695 kr

Om evenemanget

Jamie Meyer + Suzanne Zell
Jamie Meyer är i sommar på turné med Suzanne Zell och tillsammans klär dem Jamie’s låtar i ny akustisk anda.
Jamie Meyer har blivit tilldelad utmärkelser vid bl.a Rockbjörnen och har etablerat sig under många år som artist både i Sverige och Nashville. Han har flertalet släppta studio album och har kunnat ses i bl.a Så Ska Det Låta, Bingolotto samt Nyhetsmorgon.
Några av artisterna Jamie har turnerat med är Westlife, GES och Lady A.
Suzanne Zell är sångerska och skådespelerska. Hon har uppträtt på scener i Paris, London och Sverige. Suzanne har bl. a medverkat i filmerna Fast and Furious 9, the Postcard Killings samt Netflix serien the Witcher.
Tillsammans har Jamie och Suzie skrivit och givit ut ett flertal låtar som vi kommer få ta del av under kvällen.

Belinda Charlene med band
Traditionell country blandat med nytt och egenskrivet material.
Belinda är född i Borås men uppvuxen i Varberg. Musiken som varit en del av uppväxten är bland annat Dolly Parton, Waylon Jennings, Willie Nelson. Hon har spenderat mycket tid i Nashville de senaste åren. Där har hon checkat pulsen på countryns mecka, men även skrivit musik och spelat in i studio med amerikanska musiker.

VÄSKFÖRBUD RÅDER: Detta evenemang klassificeras som allmän sammankomst. Det innebär att det just nu finns ett förbud mot större väskor, och endast väskor med måtten max 40x40x20 är tillåtna. Mer info

Vid frågor går det bra att mejla oss eller skicka PM i våra sociala kanaler på Facebook och Instagram. Vi svarar så fort vi kan!